Hoe complex het probleem ook is, wij helpen je graag bij het zoeken naar de juiste oplossing. Soms is dit zo simpel en klein als een noise-cancelling headphone. Andere keren juist zo complex en groot als een akoestische vergadercabine voor meerdere personen. Hieronder vind je enkele oplossingen waar wij jou mee kunnen helpen. Klik door op een onderwerp om meer hierover te lezen.

Belcellen

Telefoongesprekken met klanten, videomeetings met thuiswerkende collega's, afstemmen met leveranciers. We bellen heel wat af op een dag. Ongemerkt kun je daarbij veel overlast veroorzaken voor collega's. Of juist andersom, want je wil niet altijd dat collega's met je gesprek meeluisteren. In dat soort situaties zijn akoestische belcellen de ideale oplossing.

Enkele voorbeelden van onze belcabines

Vergadercabines

Sinds we dynamisch zijn gaan werken komen we minder op kantoor. Er is een duidelijke scheiding ontstaan tussen werkzaamheden die je thuis doet en die je op kantoor uitvoert. Het kantoor wordt vaker gebruikt als verzamelplek of clubhuis. Een pratende groep kan een belangrijke bron van afleiding zijn voor collega's. Tegelijkertijd kun je niet alle gesprekken voeren als er mensen zijn die het gesprek mee kunnen luisteren. In dat soort situaties zijn akoestische vergadercabines de ideale oplossing.

Enkele voorbeelden van onze vergadercabines

Akoestische panelen

Je hebt last van een galm in een ruimte of zou je collega's minder hard willen horen. In dat geval moet je iets doen aan de akoestiek van de ruimte. Akoestische panelen zijn hierbij de ideale oplossing. Een akoestisch paneel is gemaakt van een zacht materiaal dat geluidsgolven absorbeert. Aan de ene kant zorgt dit dat geluid niet weerkaatst wordt. Hierdoor vermindert de galm in een ruimte. Daarnaast dempt dit materiaal de hoeveelheid geluid, waardoor je minder last zult hebben van pratende collega's.

Enkele voorbeelden van onze akoestische panelen

Vraag een adviesgesprek aan

Over welk onderwerp wil je een adviesgesprek?