Goede akoestiek maakt werken comfortabeler. Dutchcreen akoestische bureaudividers hebben per zijde een akoestische waarde van 0,4 Alpha-W (αw). 

Dutchcreen bureaudividers zijn naar wens samen te stellen, er is een breed assortiment aan stoffen en kleuren. Voor de afwerking van de randen zijn er twee opties: aluminium profiel aan de zijkanten of rondom gestoffeerd. In de variant met kunststof zijprofielen lopen de boven- en onderzijde van het paneel rond en loopt de stof boven en onder door. De kunststof profielen zijn verkrijgbaar in wit, grijs of zwart. In de volledig gestoffeerde variant zijn alle randen vlak en volledig gestoffeerd. De vulling wordt gemaakt van gerecycled textiel. 

De wanden zijn optioneel uit te voeren met magneten aan de zijkant. Hiermee kunnen de wanden gemakkelijk worden gekoppeld en ook weer ontkoppeld. Ideaal voor het uitlijnen van de opstelling.

Bekijk hieronder de bureauschermen van Dutchcreen

Het type opzetwand is ideaal voor vaste bureaus. Door de ruime keuze in bevestigingsmogelijkheden is dit bureauscherm van Dutchcreen geschikt voor veel merken en type bureaus. Afhankelijk van het type bevestiging is dit bureauscherm te gebruiken als opzetwand, voortzetwand of tussenwand. Voor een goede akoestische werking wordt een minimale hoogte van 55 cm geadviseerd.


  • Ideaal voor vaste bureaus

  • Ruime keuze in bevestingsmogelijkheden

  • Te gebruiken als opzetwand, voortzetwand of tussenwand


Een vrijstaande wand is ideaal wanneer de bureauopstelling nog wel eens wijzigt. De voet van het scherm kan op verschillende manier worden uitgevoerd: een platte voet, halfhoge voet of met zwenkwielen.
Voor een goede akoestische werking wordt een minimale hoogte van 130 cm geadviseerd voor staande wanden.


  • Flexibiliteit in de opstelling

  • Verkrijgbaar met zwenkwielen


Projecten waar deze panelen zijn gebruikt

Vraag een adviesgesprek aan

Over welk onderwerp wil je een adviesgesprek?