Plafondpanelen zorgen ervoor dat geluidsgolven in een ruimte gebroken worden, hierdoor vermindert de galm. Deze panelen van Nyink leveren een akoestische waarde van 0.95 Alpha-W (αw). Naast een verbeterde akoestiek creëer je met deze plafondpanelen een geheel nieuwe uitstraling voor bijvoorbeeld je kantoor, restaurant of klaslokaal.

De plafondpanelen van Nyink worden op maat gemaakt; je kiest zelf het formaat en de stoffering. Hierbij is keuze uit diverse stofgroepen en kleuren. Het is ook mogelijk een eigen print te drukken, misschien je eigen sterrenhemel? De stoffering wordt in een aluminium frame gespannen, waarbij keuze is uit een wit, zwart of antraciet frame.

Bekijk hieronder de plafondpanelen van Nyink

De plafondpanelen zijn 5 cm dik, dit maakt het mogelijk de panelen te leveren met ingebouwde verlichting. Bevestiging aan het plafond gebeurt door middel van kabels en ophangogen.


  • Geheel naar wens samen te stellen

  • Eigen print mogelijk

  • Optioneel met ingebouwde verlichting

Akoestische baffles geven een moderne, architectonische sfeer aan een ruimte. Baffles hangen met twee staaldraden aan het plafond. De staaldraden zijn in hoogte verstelbaar, dit maakt baffles flexibel inzetbaar.


  • Moderne uitstraling

  • Naar wens samen te stellen

Vraag een adviesgesprek aan

Over welk onderwerp wil je een adviesgesprek?