Last van een storende galm of simpelweg toe aan een nieuwe uitstraling op je kantoor? Met de akoestische wandpanelen van Nyink verbeter je zowel de akoestiek als de uitstraling van de ruimte.

De vulling van deze panelen wordt gemaakt van gerecyclede kleding. Ze leveren een hoge akoestische waarde van 0.95 Alpha-W (αw), wat zorgt voor minder geluidsprikkels en ruis in de ruimte. 

Bekijk hieronder de wandpanelen van Nyink

Deze wandpanelen van Nyink zijn geheel naar wens samen te stellen. Er is keuze uit verschillende stofgroepen en kleuren, maar ook een eigen print is mogelijk. De stoffering wordt gespannen in een aluminium frame, in de kleur wit, zwart of aluminium. Het paneel is 5 cm dik. Bevestiging aan de muur gebeurt door middel van excentrische schijven die aan de muur worden geschroefd.


  • Geheel naar wens samen te stellen

  • Eigen print mogelijk

  • Aluminium frame in wit, zwart of aluminium

De muurcirkels van Nyink zijn beschikbaar in verschillende kleuren en prints. En het leukste is, prints kunnen nabesteld worden en de stoffering is eenvoudig te wisselen. Zo kun je de kamer gemakkelijk van een andere look voorzien. Deze akoestische panelen zijn beschikbaar in drie formaten: 40, 80 en 120 diameter. Het paneel is 5 cm dik. Het paneel wordt rondom gestoffeerd.


  • Beschikbare formaten: ø40, ø80 en ø120

  • Keuze uit diverse prints en eenvoudig te verwisselen

  • Rondom gestoffeerd

Projecten waar deze panelen zijn gebruikt

Vraag een adviesgesprek aan

Over welk onderwerp wil je een adviesgesprek?