Vergader in stijl en in stilte in een akoestische vergadercabine van Markant. Deze afgesloten vergaderhokken zijn voorzien van superstille ventilatoren, waardoor je in alle rust kunt overleggen. De ventilatoren houden de luchtkwaliteit zuiver door in no-time de luchtinhoud van de cabine te verversen.

De geluid dempende cabines van Markant zijn voorzien van akoestisch dempend glas met een speciale folie tussen de glaslagen. Doordat zowel de voor- als achterzijde van het vergaderhok van glas zijn, heb je veel lichtinval van buiten. Dit helpt jou en je collega's te concentreren tijdens een vergadering. Uiteraard is het mogelijk om het glas (gedeeltelijk) met semitransparante folie te beplakken, waardoor je meer privacy hebt en toch veel lichtinval krijgt.

Aan de buitenkant zijn deze vergadercabines gemaakt van gelakt MDF. Dit gladde uiterlijk maakt dat de cabines zeer eenvoudig schoon te maken zijn. Aan de binnenzijde zijn de wanden te stofferen in een kleur naar keuze om het uiterlijk aan te laten sluiten bij het kantoorontwerp.

Bekijk hieronder de akoestische vergadercabines van Markant


  • 1 tot 3 personen

  • Ideaal voor één op één overleggen

  • Optioneel verkrijgbaar met vaste tafel of elektrisch verstelbare tafel

Bekijk deze oplossing
Hybrid Apod L

  • 1 tot 6 personen

  • Ook ideaal als scrum- of ontspanningsruimte

Bekijk deze oplossing
Hybrid Apod XL

Vraag een adviesgesprek aan

Over welk onderwerp wil je een adviesgesprek?