Werken in Stilte is jouw betrouwbare leverancier voor oplossingen in akoestiek op de werkvloer. We komen graag persoonlijk met je in contact. We snappen dat je graag wilt weten met wie je zaken doet. Daarom lees je hieronder meer over onze organisatie.

Kernwaarden

Laten we beginnen met onze kernwaarden. Deze zie je namelijk in al onze dienstverlening terug

Kwaliteit: wij hanteren strenge criteria voordat wij fabrikanten of producten toevoegen aan ons assortiment. Wij verkopen geen producten waar wij zelf niet achter staan.

Duurzaamheid: wij proberen zo duurzaam mogelijk te opereren. Dit vind je terug in alles wat we doen. Bijvoorbeeld, wij voeren restmaterialen gescheiden af, hebben groene windstroom in ons pand én planten 10 bomen voor elke akoestische belcabine die wij leveren. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen in de toekomst ook de ideale werkplek heeft.

Flexibiliteit: door korte lijnen met fabrikanten zijn wij in staat flexibel te reageren op jouw wensen. Wij reageren snel op verzoeken en denken graag mee over jouw specifieke situatie.

Betrouwbaarheid: wij willen graag jouw betrouwbare leverancier zijn en gaan altijd voor een langdurige relatie. Bij ons is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Natuurlijk kan er door externe factoren wel eens wat misgaan, maar wij zullen altijd zoeken naar een geschikte oplossing.

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Je kunt bij Werken in Stilte terecht voor advies rondom akoestiek op de werkplek. Het maakt niet uit of je zelf al weet waar je naar op zoek bent, of juist globaal aan het informeren bent. Wij helpen je graag verder met gedegen advies en passende oplossingen. Vraag bijvoorbeeld een adviesgesprek aan onderaan deze pagina of neem zelf contact met ons op.

Praktische informatie

Op zoek naar ons KvK nummer, adres of telefoonnummer? Deze vind je hieronder. Wel zo praktisch!

Juridische naam: Esset (h.o.d.n. Werkeninstilte.nl)

Adres: Centurionbaan 70 01, 3769AV Soesterberg

Telefoonnummer: +31 (0)85 130 89 32

E-mail adres: info@werkeninstilte.nl

KvK nummer: 640 80 757

BTW nummer - NL 002 214 317 B64

Vraag een adviesgesprek aan

Over welk onderwerp wil je een adviesgesprek?